Welkom

JMW Computers webshopJMW Computers webshop

 • ? Handelsweg 10
  5492NL, Sint-Oedenrode
 • headset
  0413-477771
  verkoop@jmw.nl
 • headset
  dinsdag - vrijdag
  van 14 tot 17 uur

Over ons

JMW Computers B.V., sinds 1990 gevestigd in Sint-Oedenrode, houdt zich bezig met de handel in hard- en software. JMW levert een groot scala aan notebooks, PC’s, camera's, tv's, monitoren, computercomponenten, randapparatuur en software pakketten. Het productassortiment bestaat uit zo’n 44.000 artikelen, overzichtelijk gerangschikt op de site. JMW Computers is reseller van o.a. Acer, Apple, Asus, Brother, Canon, Eizo, Fujitsu, HP, Kingston, Microsoft, Samsung, Sony en Toshiba. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit wederverkopers, bedrijven, universiteiten en scholen, gemeente- en overheidsinstellingen en particulieren.
JMW Computers BV kan ook volledige service-oplossingen bieden voor bedrijfskritische apparatuur, zoals servers.

JMW Computers is niet voorraadhoudend, maar gekoppeld aan 3 externe magazijnen. Bestellingen kunnen eenvoudig via de web shop worden ingegeven. Orders voor 15:00 u besteld en bevestigd worden binnen 1 a 2 dagen geleverd. Indien gewenst kunnen wij zelfs binnen een halve dag, via een koerierdienst leveren. De kosten hiervoor bedragen € 50,- excl. BTW. Ophalen buiten de openingstijden is mogelijk op afspraak, de kosten hiervoor bedragen € 10.- excl. BTW.

 

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag: 14:00 uur -17:00 uur

Technische Dienst / Helpdesk:
dinsdag t/m vrijdag: 14:00 uur -17:00 uur
Of via de mail:verkoop@jmw.nl

Adres:

Handelsweg 10
5492 NL Sint-Oedenrode
Industrieterrein Nijnsel

Telefoon:

0413-477771

E-mail:

verkoop@jmw.nl

 

Bedrijfsprofiel

JMW Computers BV is sinds 1990 actief in de computerbranche met de verkoop van hard- en software aan zowel de consument als de zakelijke gebruiker. JMW Computers is gevestigd aan de Handelsweg 10 in een uit 2 verdiepingen bestaand kantoorpand, met een totale oppervlakte van 1000 m2. 

JMW kenmerkt zich door:

 • Een zeer sterk inkoopbeleid dat inspeelt op de internationale trends in de computermarkt;
 • Een eigen technische dienst en helpdesk die van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar is van 14.00 uur tot 17.00 uur.
 • Een eigen showroom, waar wij u graag adviseren aan de hand van het productassortiment wat alleen op de site getoond kan worden, dus niet fysiek.

HOOFDACTIVITEITEN 
De voornaamste activiteit van JMW Computers is het leveren van hard- en software alsmede, het leveren van complete netwerken en het geven van service en technische ondersteuning.

VERKOOP
Onze afdeling verkoop staat u graag telefonisch of persoonlijk te woord als het gaat om de aanschaf van computers- en of randapparatuur. Uiteraard zijn zij ook via e-mail te bereiken.

DE PRODUCT - EN DIENSTGROEPEN:

Personal Computers.
JMW Computers levert complete computersystemen van onder andere Acer, Lenovo, Fujitsu, HP en Toshiba.

Componenten en randapparatuur. 
JMW levert een grote variëteit aan componenten zoals geheugenmodules, processoren, interne harde schijven, netwerkkaarten en randapparatuur zoals printers en tapestreamers.

Service / technische ondersteuning. 
JMW heeft een eigen technische dienst die zich bezig houdt met het verlenen van service en technische ondersteuning aan klanten. Dit varieert van telefonische ondersteuning, reparaties tot zogenaamde on-site service via servicecontracten. Naast een op uw bedrijfssituatie toegespitste automatiseringsoplossing kunnen we ook een service- en/of onderhoudspakket op maat bieden.

Netwerkservice. 
Bedrijven hebben vaak geen tijd om zich bezig te houden met het netwerk. Toch moet dit essentiële systeem optimaal functioneren. JMW Computers is gespecialiseerd in het aanleggen, optimaliseren en onderhouden van uw Windows netwerken en neemt u alle taken uit handen.

Software. 
JMW levert verschillende softwarepakketten, voornamelijk gericht op het zakelijk gebruik, zoals Windows 7 en 8, Windows 2012 Server, Office 2013, etc.

MARKETING 

Internetpagina’s. 
Onze afdeling marketing verzorgt uw internetpagina’s. Bel ons voor vrijblijvende informatie c.q. offerte. 

KLANTEN / REFERENTIE PROJECTEN

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit wederverkopers, bedrijven, universiteiten en scholen, gemeente- en overheidsinstellingen en particulieren.

Kortom

JMW Computers B.V. richt zich op het aanbieden van klantspecifieke maatoplossingen. Computers en computersoftware zijn onderdeel van deze oplossing. Een goede inventarisatie van de wensen van de klant, goede advisering en after-sales service zijn de basis voor langdurige klantrelaties. Al 24 jaar leveren wij kant- en klare - systemen op maat. JMW geldt inmiddels als een van de toonaangevende bedrijven in computerland.

Ons doel is het opbouwen van een langdurige één op één relatie met u, onze klant. Zo willen wij een hoge klanttevredenheid opbouwen en op een gezonde manier blijven groeien als een belangrijke speler op de nationale computermarkt. De ontwikkelingen en trends op de markt houden we nauwlettend in de gaten. Hierbij zijn uw wensen uitgangspunt en zoeken wij naar de IT mogelijkheden die daar het beste bij aansluiten. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten. Deze combineren we met een sterke service, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Routebeschrijving

Vanuit richting 's Hertogenbosch (over de A2 richting Eindhoven) neemt u afslag Best-West (afslagnr. 27) en gaat u linksaf richting Boskant en Sint-Oedenrode. U rijdt niet naar het centrum van Sint-Oedenrode, maar volgt de borden Nijnsel en industrieterrein Nijnsel. 

Vanuit richting 's Hertogenbosch (binnendoor) gaat u via Sint- Michielsgestel, Schijndel naar Sint-Oedenrode. U rijdt niet naar het centrum van Sint-Oedenrode, maar volgt de borden Nijnsel en industrieterrein Nijnsel. 

Vanuit richting Uden/Veghel (A50) richting Eindhoven. U neemt afslag 9 en volgt de borden Nijnsel en industrieterrein Nijnsel. 

Vanuit richting Gemert/Lieshout volgt u de borden Nijnsel / Sint-Oedenrode en industrieterrein Nijnsel. 

Vanuit Eindhoven (A50) richting Nijmegen. U neemt afslag 8 Son en Breugel / Nijnsel volgt de borden naar Nijnsel en industrieterrein Nijnsel. 

Aangekomen bij industrieterrein Nijnsel volgt u de weg tussen de Mazda en de Sons 4x4 garage en volgt u de wegwijsborden naar JMW Computers. De weg gaat met een bocht naar rechts, vervolgens 1e weg links Ambachtsweg, bij T-splitsing rechtsaf Nijverheidsweg, 1e weg links Handelsweg, bij T-splitsing rechts Handelsweg, 1e gebouw aan de rechterkant "JMW Computers".